Το 1954 ο Παύλος Τρυφωνίδης επιλέγει την Καβάλα, έναν παραδοσιακό ψαρότοπο, και ιδρύει εταιρεία για την παραγωγή αλιπάστων. Μεταφέρει από τη Μικρά Ασία, γνώση γενεών πάνω στη συντήρηση ψαριών. Το όραμά του είναι να πρωτοπορήσει στην παραγωγή ποιοτικών και γευστικών προϊόντων.

Τα αλίπαστα ψάρια  με σήμα τον ΚΟKΚΟΡΑ κερδίζουν αμέσως την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Τα προϊόντα αποκτούν φανατικούς φίλους και αναγνωρίζονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συνεχής άνοδος της ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΑΕ την οδηγεί το 1999 σε μετεγκατάσταση στη Βιομηχανική Περιοχή Καβάλας, σε μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα. Για να ικανοποιήσει τις νέες ανάγκες της αγοράς, το 2004 η εταιρεία επεκτείνει τη μονάδα της για την παραγωγή προϊόντων χαμηλής αλατότητας συντηρημένων σε λάδι.  Τα νέα προϊόντα με σήμα ΑΣΤΕΡΙΑΣ κερδίζουν μια σημαντική θέση στην αγορά και στις καρδιές των Ελλήνων.

Σήμερα, η ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΑΕ συνδυάζοντας τη γνώση τριών γενεών με πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής, σύγχρονη οργάνωση, κι ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων, κατέχει μία κορυφαία θέση στην αγορά και συνεχίζει το όραμα του ιδρυτή της.
Παύλος Τρυφωνίδης ΑΕ Παύλου Μελά 10  653 02 Καβάλα  τηλ: 2510 620 222  fax: 2510 361 488  e-mail: info@trifonidis.com  
© 2012 Παύλος Τρυφωνίδης ΑΕ | All rights reserved    Links     Site by overron  |   incom cms  |   web promotion